Kerst en Nieuwjaar, tijd van bezinning, terugblik en vooruit… Voor mij persoonlijk weer een jaar zonder Eelco, maar mét onze kinderen en zijn gedachtengoed.

De stichting, die opgericht is om kwaliteit van leven te bevorderen van ALS-patiënten, is aan het groeien. Dit betekent o.a.: rolstoelbus nummer 7 is in zicht. 4 tandems, 12  i-pads, ligfiets met ondersteuning, 6 sta-op stoelen, ondersteuning bij aanpassingen in huis etc… het groeit door.

Ik vind het jammer dat de stichting nodig is, maar ben ook dankbaar dat we het kunnen en mogen doen dankzij jullie. Alle acties groot en klein, donateurs, particuliere giften en ga maar door. Ik ben trots, om te merken dat hetgeen wat Eelco ooit heeft opgezet nog steeds gedragen wordt door velen. MIJN DANK AAN JULLIE DAARVOOR, mede namens de ALS -patiënten.

Onze dromen voor de stichting zijn nog niet vervuld, maar hiervoor blijven we werken en verbeteren.

Een kerstgroet en bedankje via de website, helaas wat onpersoonlijk maar hierdoor laten we het geld te bate komen aan de ALS patiënt. Dit in plaats van kaarten en persoonlijke bedankjes, maar niet minder gegund/toegewenst vanuit het hart.

 

Namens de stichting wensen wij,  

Een ieder een liefdevol 2014 toe en dat ‘realistisch’ dromen daar deel van mag blijven uitmaken.

Rob, Jan en Bianca