We hebben zeer mooie initiatieven gezien en gehoord van vrijwilligers die zich inzetten voor de stichting, ontzettend bedankt daarvoor.

ALSFriesland van stichting ALSNederland heeft een geweldig bedrag van €10.000 overgemaakt, maar ook een basisschool meisje dat met cakeje’s bakken 56 euro ophaalde, de Nijmeegse vierdaagse is gelopen en gesponsord, super super, en niet te vergeten ALS patiënte Diny Cohen die zelf gefietst heeft. Ga zo maar door, helaas hebben we niet iedereen genoeg kunnen bedanken dus bij deze. Nu ontvingen we vorige week deze mail, weer zo’n geweldig initiatief.

 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Hans Schoenmaker, ik ben de broer van Dick Schoenmaker, een ALS-patiënt die door stichting ALSopdeweg! ook al menig maal is geholpen.
Mijn broer en ik waren fanatiek windsurfers. Sinds vorig jaar januari heeft hij de diagnose ALS gekregen en sinds die tijd is hij heel erg snel achteruit gegaan.

Hij heeft nooit meer kunnen surfen. Als soort van verwerkingsproces en omdat ik het zo nobel vind wat jullie voor andere ALS-patiënten doen heb ik in november het plan opgepakt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor jullie stichting, middels het lopen van een 1/2 Marathon. Iets waar ik echt niet toe in staat was, dus voor mij een enorme uitdaging.

Op mijn facebook-pagina houd ik, o.a. mijn broer en andere belangstellenden op de hoogte van mijn progressie. Zo heeft mijn broer iets om mee bezig te zijn, help ik een goed doel en kan ik mijn verdriet omzetten in iets positiefs.

Mijn facebook-pagina: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=403904839674124\
Mijn surfclub:  https://www.facebook.com/DutchFunSpeeders.nl
Inmiddels hebben een aantal leden van mijn “Dutch Fun Speeders” surf- & vriendenclub zich achter mij geschaard en helpen mij om hier zoveel mogelijk aandacht aan te geven.
De sponsorloop zelf wordt gelopen tijdens de 1/2 Marathon van Eindhoven, op 14 oktober, 13:30 uur.
Komend weekend is er een surfmeeting, “the Mission XL”, op de Brouwersdam in Zeeland.
Hier komen jaarlijks zo’n 10.000 man op af. Ook daar zal aandacht worden gevraagd voor deze sponsorloop.
Tevens komt er een artikel in “SURF MAGAZINE” om hier aandacht voor te vragen.

Al-met-al, een hoop publiciteit voor ALS, “stichting ALSopdeweg!” en de sponsorloop.
Ik hoop hiermee zoveel mogelijk geld voor jullie stichting binnen te halen. De gehele opbrengst komt in ieder geval aan de stichting ten goede.

Als mensen willen doneren kan dat zoals vermeld op de poster of via de website/stichting ALSopdeweg! o.v.v. surferALS