Hoe gewoon is het voor een gezond mens om te bewegen en om op pad te gaan. Actief kunnen zijn, deelnemen aan het gewone leven. Even langs een kennis, bakje koffie halen bij de kinderen, naar zwemles van de (klein-)kinderen etc.. Onvoorstelbaar dat de meest eenvoudige uitstapjes een wereldreis kan zijn..

Dan is het fijn om een bericht te krijgen van een ALS-patiënt die weer op pad kan:

Ik wil je laten weten dat we na enig oefenen goed uit de voeten kunnen met de auto.

 

“Hier sta ik dan op het punt de auto in te rijden die we vlak voor kerst in bruikleen kregen van Stichting ALSopdeweg!. Ik kan nu weer plannen maken om bezoekjes af te leggen en nog eens een museum of concert te bezoeken. Met onze eigen personenauto ging dat niet meer en vervoer met een rolstoeltaxi is zó omslachtig en tijdrovend, dat ik er bij voorbaat al niet meer aan begon. Mijn wereld is weer een stukje groter geworden. Ik ben heel blij met deze oplossing.”

Verder wil ik jou en alle mensen die zich inzetten voor  Stichting ALSopdeweg! alle goeds toewensen voor 2012,

Met vriendelijke groet, Berendien Spiers

 

 

 

 

We zijn blij en dankbaar dat we, door alle steun, momenteel 3 rolstoelauto’s/bussen hebben rondrijden, maar we willen meer want:

Ook Dick zou graag met zijn gezin op pad willen, met de jongens van 9 en 11 jaar, gewoon even naar een voetbalveld om te kijken of even op bezoek. Ook hebben we nog 2 verzoeken staan van patiënten voor vervoer. Soms voor een vakantie met gezin, soms voor langere periode, maar wat is lang ?…..

En hiervoor hebben we jullie hulp en aandacht nodig. Om dit te realiseren blijven ook wij als stichting in beweging!!!