Steun ons en onze projecten

Welkom op de projectpagina van Stichting ALSopdeweg! Wij proberen mensen met ALS te helpen die hulpmiddelen nodig hebben welke buiten de reguliere zorg vallen van WMO, zorgverzekering of UWV.
Een aantal van deze hulpmiddelen hebben wij of op voorraad of zijn uitgeleend. Met de veranderende zorg wordt de vraag naar hulpmiddelen steeds groter. Hieronder hebben wij twee “crowdfunding” projecten geplaatst waarvan de vraag het grootst is.
Uiteraard kan je natuurlijk ook een vrijblijvende donatie doen via onze reguliere pagina.

Voor bedrijven

Als bedrijf kan je natuurlijk ook deels een project steunen, maar misschien wil je wel als bedrijf een héél project omarmen, dat kan!
We hebben een speciale button gemaakt zodat je in één keer het hele project steunt.
Wil je een vrijblijvende donatie doen of heb je een goed idee, neem dan even contact met ons op.

ALSopdeweg - ZOOM
“Ik vind het fantastisch dat ik deze ZOOM van de stichting in bruikleen krijg en ga er met mijn gezin volop van genieten!”
Arnold

DE ACTIE IS AFGELOPEN

BLIJVEN COMMUNICEREN

I-Pad Air actie

Mensen met ALS kunnen naarmate de ziekte in een verder stadium komt steeds moeilijker communiceren. Uitval van de spieren zorgt er onder andere voor dat slikken, ademhaling en spraak verslechteren.
Om toch te kunnen blijven communiceren heeft Stichting ALSopdeweg! een aantal I-pads in bruikleen bij mensen met ALS. De geïnstalleerde spraak-apps zorgen ervoor dat je kunt blijven communiceren met gezin, familie en vrienden. Ook door de sociale media en e-mail blijf je betrokken.

Middels de spaaractie willen we weer graag iemand met ALS helpen, spaar je mee?

De actie was een groot succes en door de inspanningen van Karin en haar idee om snoepverpakkingen te gaan verzamelen en deze in te leveren voor geld hebben er voor gezorgd dat we al heel snel de eerste i-Pad konden aanschaffen. Tevens hebben we door alle donaties van afgelopen jaar die gedaan zijn rechtstreeks via de site i-Pad 2 en 3 kunnen aanschaffen. Hiermee is dit project tot een succesvol einde gebracht. We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan. De snoepverpakkingen actie houdt hiermee niet op! We gaan door met ons volgende project!

Opgehaald

€402,85

100%

Streefbedrag is €399,00

PROJECTPAGINA

AVONTUURLIJK RIJDEN

ZOOM outdoor actie

De uit Zweden afkomstige vierwiel aangedreven ZOOM is een veelzijdig voertuig. De ZOOM is super geschikt voor iemand die graag buiten is en actief sportief is. Op het strand, door het bos, of in de stad; de ZOOM voelt zich overal thuis! De dubbele accu zorgt voor een grote actieradius. De ZOOM is een mooie machine om mobiel te blijven en zodoende willen we graag weer iemand helpen.

Een ZOOM kost €9500,00

Middels de spaaractie willen we weer graag iemand met ALS helpen, spaar je mee?

Opgehaald

€ 4378,22

43%

Streefbedrag is €9500,00

PROJECTPAGINA

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.