Ford Tourneo Connect

De Ford Tourneo Connect is voorzien van radio, elektrische ramen, elektrische spiegelverstelling, airco en centrale deurvergrendeling.
De Ford Tourneo Connect is uitgerust met een oprijplaat. De rolstoelvloer is voorzien van vier vergrendelingspunten om de elektrische rolstoel vast te zetten. De rolstoelgebruiker heeft de beschikking over een driepuntsgordel. De schuifdeuren aan beide kanten vergemakkelijken de toegang tot de tweede zitrij of tot de (elektrische)rolstoel.

Operationele lease

De Ford Tourneo Connect wordt geleasd, dit betreft operationele lease. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn in het bedrag opgenomen. Veroorzaakte schade aan de rolstoelauto wordt door de gebruiker betaald. Er dient vooraf een borg van €300,00 betaald te worden. In onze bruikleenovereenkomst staan alle voorwaarden vermeld, of informeer vooraf bij ons, dit kan telefonisch of via e-mail.

Er is ruimte voor eventuele andere hulpmiddelen of bagage. De Ford Tourneo Connect is een praktische rolstoelauto waarmee je met het gezin of vrienden een dagje of meerdere dagen(vakantie) gemakkelijk op pad kan.

Tweejaarsbeleid

De aangepaste rolstoelauto of aangepaste rolstoelbus wordt voor de duur van 6 maanden* voor maximaal 2 jaar** verhuurd aan de gebruiker.
* De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd, per 6 maanden tot max. 2 jaar. Dit om problemen te voorkomen en het hulpmiddel te kunnen terughalen bij misbruik.
** indien langer dan 2 jaar gebruik gewenst is, komen de volledige leasekosten per maand voor de rekening van verhuurder. Hierdoor worden de gesponsorde gelden beter verdeeld over de mensen met ALS, PLS, PSMA.

Op jaarbasis is er een kilometervrijstelling van 12.500km. Daarboven verrekenen wij de km’s voor 12ct per km.

lees ook de algemene voorwaarden

Prijs per maand €250,00 (dit geldt voor 2022; elk jaar wordt er opnieuw geïndexeerd).

  • Veel ruimte voor rolstoelgebruiker

  • Inrijhoogte 140cm

  • Voorzien van op/uitrijplaat

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer wilt weten over de Ford Tourneo Connect van de stichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Ford Tourneo Connect is een ruime rolstoelauto met voldoende ruimte voor drie passagiers

N.N

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.